Chuckar och backar

TAIKI CHUCKAR

Vi säljer chuckar i olika modeller för professionellt bruk. I vårt sortiment hittar du bland annat 3-backade och 4-backade Taiki svarvchuckar som kan användas till fyrkantiga respektive runda arbetsstycken. Om du är ute efter en viss Taiki-chuck, har du goda chanser att hitta den i vårt stora sortiment. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Du kan hitta mer information om Taiki på deras webbplats.

MJUKA BACKAR

Taiki chuckar levereras som standard alltid med ett visst antal backar som används för att spänna fast arbetsstycket ordentligt. Vi säljer både hårda backar och mjuka backar av stål. De mjuka backarna har fördelen att de kan bearbetas så att de passar det specifika arbetsstycket, vilket gör att de ’löper’ bättre än de hårda backarna.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BESTÄLL DINA PRODUKTER HOS OSS

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda när det gäller Taiki chuckar, mjuka backar eller någon helt annan produkt? Du är alltid välkommen att fylla i vårt kontaktformulär eller ringa oss på telefon +45 56 39 02 04 för en förbehållslös dialog. Här kan du berätta om dina önskemål och behov och vi kan ge dig råd om vilka produkter som är den bästa lösningen för ditt företag.

SERIÖS SAMARBETSPARTNER

Vi har varit i branschen sedan 2005 och har genom åren levererat verktyg till en lång rad företag i hela Danmark och Sverige. Vi fokuserar på att skapa ett ärligt och tillförlitligt samarbete, där hög kvalitet och service är nyckelorden. Tveka därför inte att välja oss om du vill ha en seriös samarbetspartner för leverans av Taiki chuckar, mjuka backar eller andra av våra produkter.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os