Stångmagasin

STÅNGMAGASIN

Med en stångmagasin får du ett verktyg som gör det möjligt att automatisera laddningen av maskiner istället för att göra det för hand. Du kan därför fylla upp maskinen som sedan kan köras automatiskt. På så sätt kan du producera när fabriken är stängd eftersom stångmagasin arbetar automatiskt. En Top Automazioni-stångmagasin skiljer sig från andra stångmagasin på marknaden genom att den är enklare och har färre rörliga delar. Detta innebär att den är mer tillförlitlig och har bättre hållbarhet.

Kontakta oss på telefon +45 56 39 02 04 eller via vårt kontaktformulär och hör mer om vad vi kan erbjuda dig.

TOP AUTOMAZIONI

Letar du efter en stångmagasin i hög kvalitet till ett bra pris? Då är vi din leverantör. Vi säljer stångmagasin från tillverkaren Top Automazioni som tillhör de bästa tillverkarna på marknaden. Top Automazioni använder den mest avancerade tekniken i sina stångmagasin, och på så sätt är du också framtidssäkrad när du köper stångmagasin av märket Top Automazioni. Vi levererar våra produkter till företag i hela Sverige till konkurrenskraftiga priser.

Du kan läsa mer om Top Automazioni här.

X-FILES

  •  Velegnet til CNC med fast hoved med spindelkapacitet fra 10 til 100 mm
  • Ingen yderligere kanalsæt kræves
  • Selvjusterende føringskanal via HMI-skærmen
  • Fås i 2 m, 3m, 4m & 6m bar længdekapacitet.

INFINITY

  • Velegnet til CNC langdrejere med spindel kapacitet fra 3 mm til 45 mm
  • Ingen yderligere kanalsæt kræves
  • Selvjusterende føringskanal via HMI-skærmen
  • Fås i 3 m bar længdekapacitet.

VILL DU HA EN OFFERT?

Du är välkommen att kontakta oss om du vill få en förbehållslös offert på en Top Automazioni-stångmagasin eller om du behöver råd. Vi ger dig gärna råd kring vilka produkter som skulle vara den bästa lösningen för ditt företag så att du får bästa möjliga produkt. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller ring oss på telefon +45 56 39 02 04.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar
Skriv til os

Ring til os